Başta İzmir, İstanbul, Ankara olmak üzere Manisa, Aydın, Kütahya, Uşak, Muğla illerinden okul takımları katıldı.

Aydın ilinden tek katılan okul olan Özel Başak Koleji, küçükler ve yıldızlar kategorilerinden iki takımı ile mücadele verdi ve iki kategoride de derece yapan tek okul oldu.

İlk beş okul takımının ödüllendirildiği turnuva 45 dakika + 30 saniye tempo ile 7 tur üzerinden oynandı. Masa derecesi yapan sporcular ayrıca ödüllendirildi.

Küçükler kategorisinde yarışan Eylem Su Doğan, Salih Pekgüzel, Sami Pekgüzel ve Efe Barkın Dinçer’ den oluşan Özel Başak İlkokulu takımı 109 okul takımı arasında beşinci olarak kupaya uzandı.

Yıldızlar kategorisinde yarışan Tuna Özateş, Cenker Eren Tan, Nizamettin Sarıbaş ve Orçun Ege Tuncer’ den oluşan Özel Başak Ortaokulu takımı ise 88 okul takımının mücadele verdiği yarışı 7 maçın tamamını kazanarak 14 puan ile şampiyon bitirmeyi başardı.

Ayrıca küçükler kategorisinde Salih Pekgüzel ikinci masada beşinci, Efe Barkın Dincer ise dördüncü masada üçüncü, Yıldızlar kategorisinde Tuna Özateş birinci masada üçüncü, Cenker Eren Tan ise ikinci masada dördüncü olarak masa derecesi yapmayı başardılar.