Ünlü sanatçı, önceki akşam 'Şeker Aydın' isimli yeni albümünü tanıtımını yaptı. Serdar Ortaç'ın şarkısı 'Şeker'in adını albümüne de veren ünlü sanatçı, tanıtımda yaşgününü de kutladı.

Gazeteciler dostum
Quente Suada'da yapılan gecede Kuşum Aydın'ın hiçbir sanatçı dostunun bulunmaması dikkat çekti. Aydın, "Anladım ki bu camiadaki dostluklar ve gülüşler hep yalanmış. Artık birkaç kişi dışında hiç dostum yok. Gazeteciler benim en iyi dostum. Anladım ki bana en iyi değeri onlar verdiler" dedi. Aydın, geçtiğimiz haftalarda sırt dekolteli poz veren Murat Boz'u işaret ederek, "Birileri sırt dekolteli poz vermiş. İlk ben vermiştim, arşivler bilir. Bence o başka yerini açsın ama neresini açsın' bilemem" dedi. Albümünde Murat Güneş'e ait 'Kimse Benden Kıymetli Değil' adlı bir şarkıya da yer veren Aydın, "Yaşadığım acılardan sonra Murat bu şarkıyı yazdı" dedi.

Şarkının sözleri:
İşler yolunda değilmiş, boşver. Sevgilin terk etmiş, hoşgör. Zaten insanoğlu nankör İşine gelirse böyle bu dünya Oh be ala... Ben artık hiçbir şeyi kafama takmam Ne olacağını bir Allah bilir.. Aman aman boşver Kimse benden kıymetli değil...