AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Geceye TBMM İdare Amiri MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Aydın eski Milletvekili Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal, MHP Aydın eski il başkanı Hasan Muti, Aydın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Burak Pehlivan, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ertürk, MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu ve davetliler katıldı.

İlk olarak Nazilli Mehteran Takımı sahne alırken, daha sonra Kuran’ı Kerim okunması, halk oyunları ekibinin gösterileri, şiir dinletisi ve Asır Tasavvuf Müziği Grubu’nun ilahileri ile geceye devam edildi.

img_7361.jpgİlahilerin ardından konuşma yapan Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan, Türklüğün var olduğu, İslam’ın yaşandığı ve kutlu ecdadımın izlerinin bulunduğu her yerin akıllarında ve yüreklerinde ayrıcalıklı bir yer ve konuma sahip olduğunu ifade ederek, “Peygamberimiz (S:A:V)’in "İstanbul mutlak fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutandır. Onu fetheden asker ne güzel askerdir." Hadisini kendine rehber eden Türk Milleti, İstanbul’u İslam’a, İslam’ı İstanbul’a kavuşturmuştur. Bu muhteşem kenti bir Türk toprağı haline getirerek, tarihe damgasını vurmuş olan Fatih Sultan Mehmet'e, fetihte yer alan ecdadımıza ve bütün şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkücü Hareket, Türk milletinin dimdik ayakta kalmış son burcudur. Ülkücü Hareket, Türk milletini küresel sarmaldan çekip çıkaracak son kudrettir. Ülkücü Hareket, Türk milletinin birlik, refah, huzur ve kalkınma yolunda son umududur. Gün birleşme günüdür. Gün dayanışma günüdür. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır” dedi.

Pehlivan’ın konuşmasının ardından MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve MHP İl Başkanı Fevzi Köse gecenin anlam ve önemi hakkında birer konuşma yaparak Bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kuşadası Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Buğra Cambazoğlu ile geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Yusuf Bali’nin ailelerine plaket verildi. Vefat eden Cambazoğlu’nun yerine plaketi ağabeyi Volga Murat Cambazoğlu aldı.

Gecenin sonunda davetliler Ali Kınık’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla coşarken, unutulmaz bir gece yaşadılar.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg
img_7326.jpg

img_7328.jpg

img_7343.jpg

img_7351.jpg

img_7376.jpg