Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Didim Belediyespor, rakip kalede baskı kurarken maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısında rüzgarı arkasına alan Didim Belediyespor, ataklarını sıklaştırmasına rağmen aradığı golü bulamadı. Maçın 65"inci dakikasında yaşanan bir pozisyonun ardından futbolcular ve teknik heyetler birbirleriyle söz dalaşına girdi. Yaşanan arbede kısa sürdü. Maçın 83"üncü dakikasında rakibine sert giren İl Özel İdaresporlu Sercan Aybilek ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca her iki takım sahadan bir puanla ayrıldı.
Maç sonrası soruları cevaplayan Didim Belediyespor Başkanı İzzet Us, “Lider ve nağmalup takımı elimizden kaçırdık. Hava şartları da oyunumuzu etkiledi. Buna rağmen futbolcularımı kutluyorum ve artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Ayrıca taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi
İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Osman Aktar da, lider geldikleri maçtan lider döndüklerinden dolayı mutlu olduklarını söylerek, “Maçın hakkı berberlikti. İyi top oynadık. Hana şartları oyunumuzu etkiledi ama artık biz önümüzdeki maçlara bakacağız. Didim Belediyespor"u kutluyorum, onlarda ligi ikinci sırada bitirip 3. lig terfi maçlarına gideceğini düşünüyorum” diye konuştu.
Didim Beleidyespor Teknik Direktörü Ayhan Yıldız ise, hava şartlarının maçta etkili olduğunu savunarak, şunları söyledi: “3 puanı kaçırdık ama 1 puan aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Taraftarlarımızı da kutluyorum ve her maçta yanımızda olmalarını istiyorum”