AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Amaçlarının şoför esnafının hayatını kolaylaştırmak olduğunu belirten Başkan Semih Özmeriç, üyelere yönelik yaptıkları bu anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

Küçük ve Orta Bütçeli İşletmelerin (KOBİ) ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği özelleştirilmiş ürün ve hizmetleri ile farklılaşan Denizbank KOBİ Bankacılığı, yapılan bu sözleşme ile Aydın Şoförler Odası'na üye olan tüm esnaflara cazip koşullarda finansman desteği sağlayacak.
Aydın Şoförler Odası’nda yapılan anlaşmada, Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Bankanın Aydın Şube Müdürü Mücahit Erikçi, Aydın Şoförler Odası Başkan Vekili Oktay Mantar, ve Genel Sekreter Ahmet Engin hazır bulundu.
İşletme Kart’ın Aydın esnafının hayatına değer katacağına inandıklarını belirten Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, işletme kart ile işletmelerin ihtiyaçlarına uygun çeşitli seçenekler sunulduğunu belirtti.
Oda olarak üyelerin menfaatine buldukları her konuda çalışma yaptıklarını belirten Başkan Semih Özmeriç, “Bu anlaşma ile de şoför esnafının, akaryakıttan, servise, lastik değiştirmeden yağ değişimine kadar işletmeleri ile ilgili her türlü işlemi bu kart ile yapabilecek. Hem indirimli hem de cazip ödeme koşulu imkanı sunan bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Üyelerimiz için var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. İşletme Kart, esnaflarımız her derdine deva olacak nitelikte. Ancak ben her zaman şunu da belirtiyorum. Her kredi amacına uygun kullanılmalıdır. Ve kredinin ödeme planı da iyi yapılmalıdır. Üyelerimiz bu imkandan faydalanırken ‘Nasıl olsa kartla ödeyeceğiz’ diye rehavete kapılmasınlar” diye konuştu.  

resim-005.20120320173510.jpg