AYDINPOST HABER SERVİSİ- Aydın Serbest (AYSER) Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in desteği ve Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın koordinatörlüğünde Aydın Ticaret Borsası toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Uğur Öztürk, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Ticaret Odası Hakan Ülken ve Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur katıldı.

“AYDIN’DA İŞ YAPAN TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HER KİM VARSA DESTEKÇİSİYİZ”

Açılış konuşmasını Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’un yaptığı toplantıda Aydın’da iş yapan taş üstüne taş koyan her kim varsa destekçisiyiz diyen Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, “ Serbest bölge aydın için hayırlı uğurlu olsun. Serbest Bölge açısından Aydın, Türkiye’de 19 sırada yer alıyor. Bu Aydın’ın kımıldanmaya başladığının bir göstergesidir. Aydın’ın müthiş bir potansiyeli var. Yerin altı üstü kaynakla dolu. İhracatın, arttırılması anlamında bu serbest bölge, çok önemli.  Biz devleti temsil eden biri olarak çivi çakan herkesin destekçisiyiz. Artık daha ötesi için çalışacaksınız hep birlikte çalışacağız. Tüm Türkiye için çalışmaya devam” açıklamalarını yaptı.

“AYSO OLARAK AYSER ADINA BİRÇOK ÇALIŞMALAR YAPTIK”

AYSO olarak AYSER adına yapılan çalışmalardan bahseden Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, “Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin ilimizi ziyareti sırasında sunduğumuz AYSER ile ilgili olumlu görüşleri bizlere güç vermiş ve heyecanlandırmıştır.  Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. AYSER’ i tamamlayacak tüm çalışmalarımızı yapmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

“AYDIN’IN İHRACAT RAKAMINI, 3 MİLYARA ÇIKARACAK”

Bu projenin Aydın’ın ihracat rakamını, 3 milyara çıkaracağını söyleyen Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Aydınımızın geleceği adına, Aydınımızın ülke ekonomisinden pay alması adına önemli bir gün. Bu Proje, Aydınımızın önünü açacak. Vekillerimizle Ankara bu konu üzerine çok çalıştık. Bundan sonra çalışmaya sahiplenmeye devam edeceğiz. Aydın’ın potansiyeli ortaya çıkaracak bir proje. Bu proje Aydın’ın, ihracatına ve istihdamına katkı sağalacak.  Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’ye çok teşekkür ediyorum.  Sayın Valimiz projelerimize destek oluyor desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

img_8868.jpgimg_8874-001.jpgimg_8866.jpg