AYDINPOST HABER SERVİSİ - Basın toplantısı sırasında kefenini de üstüne giyen işadamı Aydın Arabacı, ‘’Aydın’a ‘Deli Aydın’ geliyor. Biz bu yola helalliğimizi alıp, kefenimizi de giyerek çıktık’’ diyerek iddialı sözler etti.

Amatör Ruhlu Profesyonel Bir Kadro İle Yola Çıktık

Bu ekibi nasıl toparladınız diye gün gelecek soracaksınız bana. Biz reisimizi Aydın’da en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ilk üç ay içerisinde oylarımızı yüzde 10 arttıracağız. Biz sokaktayız kapalı kapılar ardında siyaset yapmıyoruz. 7 Nisan’da Allah’ın izni ile kazandığımızda ilk icraatım teşkilat binasında ki makam odasının kapısını söktürtmek olacak. Çözüm odaklı çalışacağız. Her alanda çok genç ve dinamik bir ekibimiz var. Çobanımız, öğretmenimiz, meyhanecimiz, siyasetçimiz, iş adamlarımız var. Herkese hitap edeceğiz. Baskılar olacak, zor bir süreç hepsinin farkındayız ama yılmayacağız. Biz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adını Aydın’da altın harflerle yazdıracağız.

İyi İnsan Olmak İyi Siyasetçi Olmak Anlamına Gelmez

Ömer Özmen arkadaşımız hizmet etmek için çok çabaladı. Kendisi çok iyi bir insan bu tartışılmaz. Ancak iyi bir insan olmak iyi bir siyasetçi olmak demek değildir. Listesinden tek bir isim bile seçim kazanamamıştır. 3 dönem başkanlık yaptı. Çıraklık döneminde sesimizi çıkarmadık. Kalfalık döneminde de başarısız olunca Genel Merkez tarafından görevden alındı. Ne hikmetse 3 ay sonra kalfalık belgesi alamamış bir kişiye Genel Merkez ustalık diploması verdi. Biz Genel Merkez’e karşı değiliz. Bunu bu şekilde yansıtmak isteyenler olacak.

Devletin Silgisini Kullanırken Bile Titiz Davranacağız

Siyasete renk getirecek bir ekibiz. Devletimizin yanındayız. Devletin bir silgisini bile kullanırken titiz olacağız. İhale için, bilmem ne için kimse gelemeyecek. Kapılar açık siyaset yapılacak. Efeler İlçe Başkanımız Çağatay Gülaştı parkta köpek görüyor dokunurken sevmek lazım diyor, meyhaneye gidiyor herkesin elini sıkıyor. Mükemmel bir çocuk bizde böyle olacağız. Herkese açığız. Herkese hitap edeceğiz, el sıkışacağız. Ak parti’yi sevmeyen vatandaşlar olabilir. Bu çok normal çünkü Aydın’da anlatamadık bugüne kadar.

Kongreye Gireceğiz, O Salonda Olacağız

Her ne olursa olsun, kim ne derse desin biz 7 Nisan günü o salonda olacağız. Baskılara, tekliflere boyun eğmeyeceğiz. Biz koltuk için gelmedik bizim çok şükür her yerde oturacak bir koltuğumuz var, hepimizin zaten birer makamı var. Ticarette hatalar yaptık ders aldık. Ben ticarete pazarda maydonoz satarak başladım halkın her tabakasına açığım. Makama koltuğa aç değiliz. Biz hizmet için varız, hizmet için geliyoruz.

Kefenizimi Giydik, Helalliğimizi Aldık

Eşimden, çocuklarımdan helallik aldım. Kefenimi yanımda getirdiğime bakmayın zaten bu yola girerken giydim sayılır. Bizi hiç kimse bu yoldan geri çeviremez. Yanlızca Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan ya da danışmanları arar o salona kol kola gireceksiniz, parti için olmasın böyle ayrılıklar der ancak o zaman o salona gerekirse kol kolada gireriz.

Hazreti Ömer’in Kılıcını Sallayacağız

Çarşıya inelim Ömer bey bir kaldırımda ben bir kaldırımda kimin karşılığı var halk tarafından görelim. Ben halk çocuğum. Hazreti Ömer’in kılıcını sallayacağız burada. Ayırmak, kayırmak yok. Biz Reis’imizin emrindeyiz, izindeyiz. Bunları çok kısa sürede sizlere ispatlayacağız. Seçim salonuna girdiğimiz an herkes hissedecek bunu. Ben il başkanı olduğumda gerekirse Özlem hanım ile de görüşeceğim. Neymiş bu görüşmemek, bir ölü toprağı var Aydın’da bunu yok edeceğiz. Özlem hanımla pazarlık için de değil ilimizin eksiklerini konuşmak için oturacağız masaya. 

Büyükşehir’i alacağız. 17 İlçenin Tamamına Talibiz

Aydın’da oy oranımızı yüzde 50’nin üzerine çıkaracağız göreceksiniz. Belediye Başkanlığı için adaylarımız bile hazır. Hem Büyükşehir hem Efeler İlçesi için adaylarımız mevcut. Bunları 8 Nisan sabahı Allah’ın izniyle sizlerle de paylaşacağız.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

aydin-arabaci-ak-parti-il-baskan-adayligi1.jpgaydin-arabaci-ak-parti-il-baskan-adayligi.jpg