24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam eden İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı, Gençlik Kolları’nın düzenlediği iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine Genel Başkan Yardımcıları Aydın Adnan Sezgin ve Berna Sukas, İl Başkanı Recep Taner, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Arslan, İYİ Parti Aydın milletvekili adayları, ilçe başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İftar yemeğinde, organizasyonun ev sahibi olarak ilk konuşmayı yapan İYİ Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Fatih Arslan, seçim sürecine bir ay gibi kısa bir zaman kaldığını söyledi. Arslan, gençlerin dilinden yine gençlerin anladığını, seçim sürecinde gençlik kolları üyelerine çok büyük iş düştüğünü dile getirdi.

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner de konuşmasında seçim sürecinde önceliklerinin Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in kazanmasının olduğunu belirtti. 27 Mayıs’ta İstasyon Meydanı’nda Meral Akşener’in katılımıyla yapılacak miting için aynı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Aydın’da miting yapacağını söyleyen Taner, gerekli tüm izinlerin alındığını ve programla ilgili düzenlemeye gidilmesi durumunda iktidar tarafından haklarının gasp edileceğini ifade etti. Taner, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aynı gün miting yapmak istemesi halinde, “İsterlerse Malazgirt veya Tellidede Meydanı’nda miting yapabilirler” dedi.

Seçim çalışmalarına katıldığı iftarla birlikte başlayan İYİ Parti Aydın 1. Sıra Milletvekili adayı Aydın Sezgin yaptığı konuşmada kampanya sürecinde ilk olarak gençlerle bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Seçim gününe kadar vatandaşlarla çok sık bir araya geleceklerini dile getiren Sezgin, seçim çalışmalarında herkese önemli görevler düştüğünü, yoğun bir tempoda çok çalışmak gerektiğini, yapılacak bütün çalışmalarda İYİ Partinin gençlerinin inanç ve azmine ve enerjisine güvendiğini söyledi.

İYİ Parti Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Berna Sukas ise kendisinin de bir anne olduğunu, gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğu ifade ettiği konuşmasında gençlere büyük önem verdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından partililer İzmir Marşı eşliğinde sahneye çıktı ve İYİ Parti seçim şarkılarına hep birlikte bayraklarla eşlik etti. Organizasyon sonunda partililer Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Aydın ilk sıra milletvekili adayı Aydın Adnan Sezgin’e seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gençler, Sezgin’le birlikte bol bol selfie çekmeyi de ihmal etmedi.002.jpg003-001.jpg007.jpg010.jpg