Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve İl Sağlık Müdürlüğü Sicil Şefi Zehra Kayan düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle birlikte yeni bir başlangıca evet dedi.
Memur-Sen İl Temsilcisi Baki Karaer ve Zehra Kayan, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ve davetlileriyle tek tek ilgilendi. Karaer’in babası Şerafettin ve annesi İsmigün Karaer ile Kayan’ın babası Rifat ve annesi Suzan Kayan konuklarını kapıda karşılayarak, kutlamaları kabul etti.
Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve İl Sağlık Müdürlüğü Sicil Şefi Zehra Kayan’nın düğün törenine Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orhan Koç, Aydın İl Sağlık Müdürü Hüsnü Tırpancı, Sağlık-Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş, Sağlık-Sen Genel Mali Sekreteri Mustafa Örnek, Sağlık-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Mustafa Kulluk, Sağlık-Sen Genel Eğitim ve Sosyal İşler Genel Sekreteri Menderes Turbay, Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç, Karaer ve Kayan ailelerinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
Düğün töreninde Baki Karaer ve Zehra Kayan çiftinin nikah şahitliklerini Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orhan Koç ve Sağlık-Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş yaptı. Bir ömür boyu mutlu bir birlikteliğe evet diyen çiftin evlilik cüzdanı geline takdim edildi. Nikah töreninin ardından gerçekleşen havai fişek gösterileri renkli görüntüler oluşturdu. Gecenin ilk dansını yapan Baki-Zehra Karaer çifti, muhteşem bir görsel sunum eşliğinde danslarını tamamladı. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün töreninde Karaer ve Kayan ailelerinin yakınları ve davetliler gönüllerince eğlendi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg