Aydın’da FETÖ/PDY operasyonları kapsamında daha önce cemaatin okulu olan, sonrasında Milli Eğitim Bakanlığına devrolarak ismi Şehit Orkun Alp Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirilen okulda karne ödül töreni yapıldı.

Törene katılan protokol öğrencilerin karnesini vermeye hazırlanırken 5/C sınıfı öğrencileri bir sürpriz hazırladıklarını söyleyerek hep beraber “Selam Sana İmam Hatiplim” isimli şarkıyı seslendirirlerken, bir öğrenci de “Demokrasi ” adlı şiiri okudu. Bu sürpriz karşısında oldukça memnun olan protokol ,öğrencilere teşekkür ederek karnelerini verdi.
Daha sonra protokol tarafından 9/A sınıfı öğrencilerine karneleri ve hediyeleri verildi. Karne dağıtım töreni sonrası öğrencilere seslenen Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, “Çok daha şevkle içtiyatla ve millete hizmet aşkıyla çalışarak gayret ederek milletin, millete hediye ettiği bize hediye ettiği, bu okullardan inşallah mezun olacaksınız” dedi.
Karne Dağıtım törenine Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Şen, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, AK Parti Aydın İl başkanı Ömer Özmen ve daire amirleri katıldı.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA İNDİR

20170609aw092829_02.jpg20170609aw092829_03-(2).jpg20170609aw092829_04.jpg