AYDINPOST HABER SERVİSİ- MHP’nin rozet törenine, MHP İl Başkanı Levent İlter, Efeler İlçe Başkanı Tamer Şengezen, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Özbey ve İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale katıldı.

“GİDENLER PARTİMİZDEN BİR ŞEYLER GÖTÜREMEDİ”

Efeler İlçe Başkanı Tamer Şengezen, geçtiğimiz günlerde MHP’den istifa eden 460 kişiye göndermede bulunarak “Gidenler partimizden bir şeyler götürememiştir. Yalnız sizin gibi değerli imanlı ülkücüler çok şey katmıştır. Varlıkları bir şey kazandırmayanların yoklukları bir şey kaybettirmez. Bizler liderimizin yanında sadakatimizle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“BU ÖZLEDİĞİMİZ BİR TABLO”

MHP İl Başkanı Levent İlter, 413 yeni üyeyi kutlarken “Bizi burada bir araya getiren ortak duygu ve düşüncelerimizdir. Kuvvetli Türklük mensubiyetimiz, nedir Türk milliyetçiliği, Türk milletine, Türk kültürüne, Türk devletini, Türk tarihine derin bir sevgi ve bağlılıktır” ifadelerini kullandı.

Devletin dış siyasetindeki çalkantılarına da değinen Levent İlter, “Türkiye, İslam âleminin beyni ve bedeni konumundadır. Bu nedenle Osmanlının son döneminde ve Cumhuriyet sürecinde çok yönlü bir tahribata uğramıştır. Fakat gövdesi ve kültürel kökleri o kadar sağlamdır ki bin yıldır ayakta kalmayı başarmıştır” açıklamasını yaptı.

“15 TEMMUZ O KARANLIK GECE”

Başkan İlter konuşmasında 15 Temmuz’a vurgu yaparak MHP’nin bu süreçteki dik duruşuna değindi. İlter son olarak, “MHP’den istifa eden üyelere inat Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yolunda yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Törenin sonunda yeni üyelerin rozetleri takıldı.

ddd-003.jpgee-003.jpg

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA