AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Aydın Lisesi Mezunlar Derneği ve Aydın Lisesinin ortaklaşa düzenlediği geleneksel pilav gününe Aydın Valisi H.Avni Coş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özmen, MHP Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu,MHP Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, CHP Milletvekili adayı Bülent Tezcan, Baro Başkanı Sümer Germen, AYTO Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu,Aydın Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Dokuzlu ve Okul Aile Birliği üyeleri, Aydın Tabip Odası Başkanı Eralp Atay, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Hasan Muti ve bir çok tanınmış simanın yanı sıra Aydın Lisesi mezunları ve öğrenciler katıldı.

Aydın Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Aydın Valisi H.Avni Coş, Aydın Lisesinin geçmiş dönem mezunlarının birçoğunun Türkiye’de ve Aydın’da tanınmış kişiler haline geldiğinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederken, Aydın Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Tülay Aydın ise “63 yıldır lisemiz dimdik ayakta. Aydın Liseli olmaktan gurur duyuyorum. Yılda bir kere tüm mezunları aynı çatı altında toplamak bizim için çok güzel fakat birçok arkadaşımız ya işleri dolayısıyla katılamıyor yada haberleri olmuyor. Katılan ve bilen arkadaşlarım eski ve yeni mezunlarımıza bu etkinliğimizi duyururlarsa bir sonraki sene düzenleyeceğimiz pilav gününe katılımın yüksek olacağından eminim” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Aydın Lisesi’ne emeği geçenlere teşekkür belgesi verilirken, folklor ekibinin gösterileri ile tören son buldu.

 

img_0825.jpg

img_0833.jpg

img_0840.jpg

02.20110604192730.jpg

03.20110604192801.jpg