KAZADAN GÖRÜNTÜLER

Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilen kazada alev topuna dönen araçtaki alevler ormana da sıçradı. Araç tamamen yanarken ormanlık alandaki yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kaza öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İstanbul"dan Bodrum"a tatile gitmek için yola çıkan 3 kişilik Çavdar ailesinin araçları İzmir-Aydın Otoyolu 75. Yıl Selatin Tüneli"ne geçtikten sonra yoldan çıktı. Kubilay Çavdar yönetimindeki 34 TJ 5994 plakalı otomobil yoldan çıkıp bariyerleri aştıktan sonra yol kenarında bulunda büyük bir okaliptüs ağacını kökünden devirdikten sonra durabildi. Aşırı hızlı olduğu belirtilen araç çarpmanın etkisi ile iki parçaya ayrıldıktan sonra yanmaya başladı.
Bu sırada yoldan geçenlerin ihbarı olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçtan ağır yaralı ve yanmış halde çıkarılan sürücü ve baba Kubilay Çavdar kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi"nde ilk müdahalesinin ardından İzmir"e sevk edildi.
Alevlerin arasında kalan anne 29 yaşındaki Burcu Çavdar ile henüz 2 yaşında olan oğlu Şükrü Atilla Çavdar ise feci şekilde hayatlarını kaybetti.
“OTOMOBİLDE BAŞLAYAN YANGIN ORMANA SIÇRADI”
Bu arada otomobilde başlayan yangın yol kenarında bulunan ormanlık ve tarım arazisine de sıçradı. İtfaiye ve orman yangını söndürme ekiplerinin müdahalesi ile otomobil ve ormanlık alandaki yangın söndürüldü.
Kazada etrafa saçılan eşyalarla, 2 yaşındaki Şükrü Atilla"nın arabadan yaklaşık 20 metre ileriye fırlayan bebek koltuğu olayı görenleri duygulandırdı.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi. iha