Aydın Göç İdaresi İl Müdürlüğü kadrosuna yeni atanan 10 Göç Uzman Yardımcısı personel için hizmet için eğitim semineri düzenlendi. Aydın Valiliği toplantı salonunda 3 hafta devam edecek eğitim programına Göl İdaresi İl Müdür Vekili Necati Doru, İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, İl İdare Kurulu Müdürü Aydın Ulusal, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci ile Bilgi İşlem Şube Müdürü Osman Ünlü katıldı.

3 hafta sürecek hizmet içi eğitim programı hakkında bilgiler veren Göç İdaresi İl Müdür Vekili Necati Doru, “Yeni kurulan Müdürlüğümüz kadrosuna KPSS ve ardından mülakat ile 10 Göz Uzman Yardımcısı ataması yapıldı. Arkadaşlarımız Aydın’daki yeni görevlerine başladılar. Görevleriyle ilgili olarak Aydın Valiliği’nde görevli İl Müdürleri tarafından arkadaşlarımıza 3 hafta süreyle zorunlu olan hizmet içi eğitim verilecek. İçişleri Bakanlığı kadrolarında uzmanlaşmaya büyük önem veriyor. Bu yüzden 2 yıl görev yapmalarının ardından başarılı olanlar ve istenen tezi verebilen arkadaşlarımız ‘Göç Uzmanı’ unvanına sahip olacak” dedi.

Çiçeği burnunda Göç Uzman Yardımcılarına memuriyet hayatlarındaki ilk dersi veren İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek da, yeni personellere görevlerinde başarılar diledi. Hizmet içi eğitimin önemine işaret eden İpek, bu eğitimlerin personelin kendini geliştirmesi açısından önemli olduğunu belirtti. Verilen bu eğitimler sayesinde verilen hizmet kalitesinin arttığına işaret eden İpek, ayrıca bu eğitimler sayesinde personellerin kendilerini bir üst göreve hazırladıklarını kaydetti.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

 

20140707aw137078_01.jpg20140707aw137078_04.jpg