Madde bağımlısı çocukların çıkardığı iddia edilen yangında 4 araç yanarken, polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

video-haber.png

Olay Meşrutiyet Meşrutiyet Mahallesi’nde özel bir firmaya ait yediemin parkının yanındaki alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çeşitli nedenlerden dolayı trafikten men edilen veya bağlanan araçların bulunduğu yediemin parkının yanında buluna ve trafikten çıkarıldığı iddia edilen minibüslerden duman yükselmeye başladı. Araçların yandığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirip yardım isterken, öte yandan da yediemin görevlileri yangının parkta bulunan lüks araçlara sıçramaması için yangına müdahale etti.

İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangında, 4 araç yanarken, alevler yanan araçların hemen yanında bulunan yediemin parkındaki diğer araçlara sıçramadan söndürüldü.

Çevredeki vatandaşlar, terk edilen minibüslerin adeta madde bağımlılarının mekanı haline geldiğini ve bimekan takımı kişilerin sürekli bu araçlar içinde yaşadıklarını belirterek, yangını da bu kişilerin çıkarmış olabileceğini belirttiler.

Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının diğer araçlara sıçramaması ve olayda herhangi bir can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu.