AYDINPOST HABER SERVİSİ- Yılmazköy mahalle muhtarı Şahin Can, “Cem evi olarak kullanılan eski kerpiç yığma evi, tadilat ettiren sayın başkanıma ve milletvekillerime teşekkür ediyorum” dedi.

“MUHTARLARIMIZLA EL ELE VERDİK HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Açılış konuşmasını yapan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Belediyesinin kuruluşu hakkında bilgiler verirken, “Muhtarlarımızla el ele vererek tüm mahallelerimize zorunlu olan ve ilçe belediyesi olarak bizim görev sorumluluk yetki dâhilindeki hizmetleri getirmeye ve mahallelerimizi daha yaşanır hala getirmeye çalışıyoruz. Temizlik hizmetlerimizden ilaçlama hizmetlerimizden mezarlık defin hizmetlerimize kadar yol yapımından park bahçe yapımına kadar her hizmeti vermeye çalıştık. İhtiyaçlarımız çok fakat imkânlarımız sınırlı. Bu sınırlı imkânlarımızla da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Cem evi olarak kullanılan bu yapı çökmüş bir durumda idi mühendislerimizle bu yapıyı daha yaşanabilir hale getirdik. Daha güzel günlerde birlik beraberlik diliyorum” ifadelerini kullandı.

“HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANIMIZA DOKUNAMAYACAKSINIZ”

İstanbul Ataşehir Belediye Başkan’ı Battal İlgezdi’nin görevden alınması hakkında konuşan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız “Milletin seçip başına getirdiği Belediye Başkanını kimse görevden alamaz. Kendi yolsuzluklarını örtbas etmek için belediye başkanlarını görevden alıyor. Bütün belediye başkanlarımızın tek bir derdi var halkına hizmet etmek. Yılmazköy’den sesleniyorum hiçbir belediye başkanımıza dokunamayacaksınız” eleştirisini yaptı.

Ayrıca Hüseyin Yıldız, Aleviliğin inanç olduğunu Avrupa insan haklarını kabul ettiğini fakat Ak Parti iktidarının bunu kabul etmediğini söylerken “ biz et ve tırnağız birbirimizi kırmadık. Kız verdik kız aldık hiçbir sorunumuz yok. Ey saray! siz bizi ayıramayacaksınız” ifadelerini kullandı.

25485120_1557058574386256_1386589674_o.jpg25508829_1557058764386237_1616367097_o.jpg