AYDINPOST HABER SERVİSİ- Aydın çalışma ve iş kurumu müdürlüğü, 2015 yılı içerisinde işe yerleştirme, 6 ay süreli iş başı eğitimi, mesleki ve girişimcilik kursları, eğitim kurumlarına meslek tanıtım ziyaretleri gibi 9 ana hedefin tamamına ulaşılıp aşıldığı için, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı tarafından bir başarı plaketi ile ödüllendirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 8 gruba ayrılan Türkiye’de, 3. Grupta Manisa, Muğla, Sakarya, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Denizli gibi illerle aynı kategoride bulunan Aydın, verilen hedeflerin tamamını yakaladı ve aştı. Bu sebeple geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin’in katıldığı bir tören ile Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Rahmi Terzi’ye başarı plaketi verildi.

Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Rahmi Terzi, “İş ve işçi bulmada Aydın’ın verilen hedefleri yakalaması konusunda yardımcı olan bütün Çalışma ve İş Kurumu personeline ve özellikle iş ve meslek danışmanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.