Belediye seçimleri öncesinde aralarından su sızmayan Aydın Karadenizliler Derneği ile Özlem Çerçioğlu’nun arası bugünlerde su kesintisi sebebiyle açık olduğu öğrenildi.

 Aydın Karadenizliler Derneği Başkanı Rasim Kılıç, olan husumetin nedenini Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na sormak gerektiğini belirterek, “ Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Derneğimizin üyesidir. Bu duruma gelme nedenimiz ile ilgili şahsıma ya da derneğime sorulması gereken soru değildir. Doğrudan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na sorulması gereken bir sorudur. Çünkü biz haddini bilen, terbiyesini bilen insanlarız. Biz kesinlikle yanlışın içinde bulunmayız. Ancak yanlışın içinde olanlarla da mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bu soruyu onun kendisine sorabilirsiniz. Herhalde bir cevabı olacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 Bize Vermiş Olduğu Hiçbir Sözü Tutmadı

Çerçioğlu’nun bugüne kadar vaat ettiği hiçbir sözü tutmadığını ifade eden Kılıç, “Biz Özlem Çerçioğlu’ndan Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonraki süreçte çok sayıda randevu talebimiz olmuştur. Bu taleplerimize dönülmemiş ve reddedilmiştir. Seçimlerden önce medyada da yer alan çok sayıda insanımızın da birebir duyduğu derneğimize yönelik özel vaatleri vardı. Bunları yerine getirmemek adına böyle davranmış olabilir mi bunu kendisi ne sormak gerekir. Ama bize vermiş olduğu hiç bir sözümü tutmadığını buradan net bir dille ifade edebilirim. Belki bunun psikolojik etkisi altına kalmış olabilir. Çünkü görülen o dur ki son zamanlarda bir Aydın Belediyesi Kurumsal kimlikle yönetilmemektedir. Kişisel bazı davranış ve tutumlar ön plana çıkmaktadır. Bunları medyada da görmek mümkündür. Yani kısaca şöyle diyorum, Başkana yönettiği kurum ya da toplumun omuzlarına yüklediği yükün kendisine ağır geldiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Bu İhaneti Kabul Etmek Mümkün mü?

 Kılıç, Başkan Çerçioğlu’na seçim öncesi dönemde herkesi karşısına alıp destek verdiğini belirterek, "Özlem hanımı o dönem derneğimize ve üyelerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı manevi kızımız ilan etmiştik. Şimdi insan olarak şöyle bir şeyi kabul ederseniz bende kabul edeceğim. Sizin kızınız hukuk dışına çıkarak, kin ve nefretle davranarak gelip derneğinizin yani evinizin suyunu kesiyor, kestiriyor. Şimdi bu ihaneti kabul etmek mümkün mü? Bundan sonrası herkesin hak ettiği müstahaktır” dedi.

 

 

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA