Tüm Aydın’ın konuştuğu olay bugün öğle saatlerinde yaşandı.

Eşiyle birlikte pazara çıkan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, pazarda Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir ile karşılaştı.

Burada Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir’e, Efeler Kent Konseyi genel kurul kararı için, genel kurul kararını bizden habersiz alamazsınız diyerek “Efeler Kent Konseyi için ismi geçen Gülsevil Ergünoğlu ile bir konuşma geçti mi?” diye sordu. Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir “Ben uzun süredir Gülsevil hanımla görüşmüyorum” dedi. Bunun üzerine cep telefonu ile “Gülsevil Hanımı arayalım, kim yalan söylüyor ortaya çıkar” diyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir arasında başlayan tartışma, pazar alışverişi için gelen vatandaşların önünde bir süre daha devam etti.

Ses tonlarının yükseldiği tartışmayı vatandaşlar hayretle izlerken, Dr. Tuncay Erdemir, “Sayın başkan siz bence bir hekime görünün” dedikten sonra alandan uzaklaştı.

Pazar yerinde olayı gören bazı vatandaşlar, Belediye Başkanı Fatih Atay’ın tutumunun yanlış olduğunu, bazıları ise Tuncay Erdemir'in hatalı olduğunu ifade ederken, pazar yerindeki diyaloğun şık olmadığını söylemekten geri kalmadı.

DR. TUNCAY ERDEMİR, OLAYI BU SÖZLERLE ANLATTI

Öte yandan Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir, olayı Aydınpost'un sosyal medya hesabında şu sözlerle anlatarak yorum bıraktı:

"Pazar yerinde ben arkadaşlarımla sohbet ederken arkamdan gelip sennn!!! bana ne zaman telefon edip çağrıyı sen yapamazsın ben yaparım dedin diye kabaca bağıran bir belediye başkanı. Şaşırdım merhaba nasılsınız diyerek elimi uzattım sayın başkan ne diyorsunuz dediğimde üç yıldır hiç görüşmediğim karşılaşmadığım Kent konseyi başkanı yapacağı kişiyi aradığımı bunu söylediğimi söyledi. Böyle bir şey yaptımsa bunun şerefsizce adi bir davranış olduğunu söyledim. Arayın yapmadığıma göre kim şerefsizdir takdir sizindir. Sizden bir özür telefonu bekliyorum dedim. Eşi ve koruması kolunu tutup bir şeyler söyledi. Eşinin elini sıkarak hatırını sordum. İnsanları karalamanın iftira atmanın, hele pazar yerinde kalabalıkta kabaca bağırarak suçlamayı insanlarımızın takdirine bırakarak Efeler Belediye Başkanlığı makamına saygımın gereği halk da yanlış bir izlenim oluşmaması için iyi günler dileyerek hızla uzaklaşırken arkamdan kaçma nereye dur diye bağırışıyla sayın başkan bir hekime gözükmenizde fayda var dedim." (Aydınpost Özel)

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!