Aydın Barosu ile Özel Medline Aydın Hastanesi arasında Aydın’daki avukatlara bir dizi sağlık hizmeti sunan bir protokol imzalandı. Protokol imza törenine Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, Özel Medline Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay ve Hastane Başhekimi Dr. Serkan Kurnaz katıldı.
Protokol töreninde konuşan Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, Baro olarak üyelerin daha kaliteli ve iyi ortamda daha ucuza sağlık hizmeti almaları için bu protokolü imzaladıklarını belirterek, anlaşma kapsamında avukatlar ve birinci derece yakınlarının özel hastaneden indirimli sağlık hizmeti alabileceklerini söyledi.
Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti sunmanın kıvancını yaşadıklarını belirten Özel Medline Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay, “Aynı zamanda çok önemli bir kamu görevini yürüten avukatlarımız ve yakınlarının bu protokol kapsamında Özel Medline Hastaneleri’nden sağlık indirimli olarak faydalanacaklar. Baromuzun bizimle böyle bir protokol imzalaması bizi çok memnun etti. Medline Aydın Hastanesi olarak Aydınlılara ve avukatlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya devam edeceğiz” dedi.