Faaliyet raporunun onaylandığı ve denetim komisyonlarının kurulduğu meclis toplantısında Belediye Başkanı Osman Aydın 2007 yılı çalışmaları hakkında üyelere detaylı bilgi sundu.
Gündemin ilk maddesinde söz alarak yapılan çalışmaları aktaran Belediye Başkanı Osman Aydın Çine Belediyesi olarak 2007 yılını çok iyi geçirdiklerini söyledi. Başkan Aydın “2007 yılında Belediyemiz başarılı bir çalışma yapmıştır. Arıtma Tesisini Çinemiz'e kazandırdık. Bölgemizin en iyi tesisine sahibiz. Bunu ben değil, Çevre İl Müdürlüğü söylüyor. Kanalizasyon çalışmalarımız şuan Alabanda Restoran'ın olduğu bölgede devam ediyor. O bölgeyi pis kokularından arındıracağız.
Taş döşeme işimiz 2007 yılında da devam etti. Merkezde taş döşenmedik yer kalamadı, ücra köşelerde bu çalışmalarımız devam ediyor. Karayolları ile görüşüp İlçe merkezinden geçen Aydın-Muğla karayolunu da düzene sokacağız. Gölbaşı Parkımızı güzelleştirdik. Blok evlerinin olduğu yerleri de park yaparak çocukların oyun oynayabileceği bir yer sağladık.
Askerlik Şubesi'nin eski yerine Kuva-i Milliye alanı yapıyoruz. Şişeleme Tesisimizi yeniledik. Gazoz üretimimiz yeniden başladı. Damacana tesislerinden bir tanesini günümüz teknolojisi ile değiştirdik. Hayvan Pazarı yapım çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Oturumda ayrıca denetleme komisyonu seçimi de yapılarak komisyon başkanlığına Mehmet Dinç, Başkan Yardımcılığına Ahmet Soydar, Denetleme komisyonuna da Abdullah Gökler getirildi.
Başkan Aydın'ın faaliyet raporu ve gündemin diğer maddeler oy birliği ile kabul edildi.