Aydın Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kuşadası Belediyesi ve Didim Turizm Altyapı Birliği fuardaki Kültür ve Turizm Bakanlığının standında yer alacak.
Aydın Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü"nün Aydın"ı temsil edeceği fuarda, Aydın"ın deniz, kum, güneş, doğa, sağlık, kültür, spor, kongre, yayla, av, yat, kuş gözlemciliği, su altı dalış ve botanik dallarında sahip olduğu değerler 4 gün boyunca ziyaretçilere anlatılacak. Fuarda Aydın turizm potansiyelini anlatan deplian, broşür, cd, materyaller dağıtılacak ve Ticaret Borsası, Ticaret Odası tarafından hazırlatılan incirler ikram edilecek.
WTM Londra Fuarında Kültür ve Turizm Bakanlığının açacağı stant da Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü temsilen İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile Şube Müdürü Ahmet Demir katılacaklar.
Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, “İlimizin tarihi ve doğal güzelliklerinin dünya insanlarının hizmetine sunulması Ülkemiz ve Aydınımız için çok önemli olup; Sahip olduğumuz zengin turizm potansiyelimiz dünyada yeni bir heyecan dalgası oluşturacaktır. WTM Londra Dünya Turizm Fuarında yapılacak tanıtımla Aydın ilinin turizm alanında ki payını daha da arttırmasını hedefliyoruz” dedi.