SBS, YGS ve LYS sınavlarına hazırlıkta www.neddershane.com.tr"deki eğitimlerden aylık

20 TL kayıt ücreti karşılığında Türkiye"nin neresinde olursanız olun yararlanabiliyorsunuz

YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan öğrenciler artık en kaliteli eğitimi en uygun fiyatla Türkiye"nin ilk internet dershanesinden alabilecekler. Eğitimde fırsat eşitliği getiren www.neddershane.com.tr"deki eğitim ve testlerden yararlanmak için aylık 20 TL kayıt ücreti ödemek yeterli oluyor. Türkiye"nin neresinde olurlarsa olsunlar, öğrenciler evlerinin rahatlığında ve bilgisayarlarının başında oturarak dersleri diledikleri zaman alabiliyor, deneme sınavlarına katılabiliyor, testleri çözebiliyorlar.

100. 000"den fazla soru var

Üstelik SBS, YGS ve LYS sınavlarında başarılı olan öğrenciler çeşitli ödüller kazanma imkanına da sahipler. ww.neddershane.com.tr öğrencilere her gün, müfredata uygun olarak o gün görmeleri gereken dersleri sunuyor. Böylece gerçek dershane ortamını internete taşıyarak ülkemizde bir ilke imza atıyor. Öğrenciler önceki günlerde gördükleri dersleri diledikleri kadar tekrar edebiliyor. İleriki haftalarda görülecek dersler ise vakti gelmeden alınamayacağı için öğrencilerin kafası karışmıyor. Dersler, ülkemizin en seçkin okullarında ders veren 50"yi aşkın öğretmen tarafından hazırlanıyor. Soru bankasında 100. 000"i aşkın soru yer alıyor. Öğrenciler deneme sınavlarının yanı sıra testlerle bilgilerini ölçebiliyorlar. Diledikleri zaman öğretmenlerine e-posta göndererek sorular yöneltebiliyorlar. Öğrenciler testler ve hafta sonu girdikleri deneme sınavlarında aldıkları sonuçlara göre Türkiye genelindeki durumlarını sürekli olarak gözleyebilme imkanına sahipler. ww.neddershane.com.tr sunduğu rehberlik hizmetleriyle de fark yaratıyor. Rehber öğretmenler tarafından eksik oldukları konular hakkında yönlendirilen öğrenciler başarıya daha emin adımlarla yaklaşıyorlar. Velilerine SMS aracılığıyla öğrencilerin durumları hakkında bilgi aktarılıyor. Kayıt olmak için mobil ödeme, kredi kartı, PTT ya da banka havalesi gibi seçenekler kullanılabiliyor.

“Kesinlikle kazanırlar”

Kurucu Genel Müdür 31 yıllık eğitimci Hikmet Yılmaz, “Öğrencilerimize ve velilerine başarı için söz veriyoruz. Derslerimize % 80 oranında devam eden öğrenciler YGS"yi kesinlikle kazanırlar. Bunun için garanti veriyoruz. Çünkü öğretmen kadromuzun, eğitimlerimizin ve sistemimizin kalitesinden eminiz. Öğrencilerin tek yapması gereken dersleri günü gününe takip etmek ve sınav sonuçlarına göre eksik gördükleri yönlerini
geliştirmek” diye konuştu.

Vatan