Cine5 ekranlarının sevilen programı 'Bir Demet Yasemin'e konuk olan güzel oyuncu Ayça İnci, iş ve özel hayatının ayrıntılarını Yasemin Bozkurt'a anlattı. Ailesinde birçok oyuncu olduğunu anlatan Ayça İnci, ünlü karakter oyuncusu dedesi Bilal İnci'nin ölümü ile ilgili de içini döktü.
İSYAN ETTİ

Türk Sinemasının unutulmaz kötü adamı olan dedesi Bilal İnci ile çocukluğunda çok görüştüklerini ama anne ve babası ayrılınca ancak özel günlerde biraraya gelebildiklerini anlatan Ayça İnci, Bilal İnci'nin ölümü sırasında yazılan haberlere de canlı yayında sitem etti.

'DEDEM SEFALET İÇİNDE ÖLMEDİ'


Dedesinin sefalet içinde öldüğünü yazan gazetecilere hala çok kızgın ve kırgın olduğunu söyleyen Ayça İnci, dedesinin öldüğü dönemde parayla ilgili bir sıkıntısı olmadığını, iki restoran sahibi olduğunu, dizi çektiğini ve bir de film teklifi aldığını söyledi. Dedesinin evi Kuşadası'nda olduğu için dizi çekimleri sırasında İstanbul'da yanlarında kalmasını isteseler de Bilal İnci arkadaşının otelinde kalmak konusunda ısrar etmiş. Şeker hastası olan Bilal İnci bir gün önce sette çok yorulmuş ve şeker yüzünden hayatını kaybetmiş. Ayça İnci dedesi Bilal İnci'nin ölümü konusunda "Sefalet içinde öldü" yakıştırmalarını yapanların bu konuyu araştırmadan yazmaları yüzünden o dönemde ailesinin çok zor ve üzücü günler yaşadığını söyleyerek "Dedem Bilal İnci sefalet içinde ölmedi" diyerek sözlerini noktaladı. (BRK)