Havluyu unutun, herhangi bir paspası da.İsviçreli bir tasarımcının hazırladığı yosunlu mat, gerçek canlıları ayaklarınıza seriyor.Üstelik damlayan sular da boşa gitmeyecek!

Ne demek istediğimizi anlamadığınızı varsayalım!70 çeşit canlı yosundan hazırlanan 6 santimlik paspas sayesinde banyonuzda bitki yetiştirmeniz artık olası.Güneşe gerek yok, sulamanıza da.Sadece duştan sonra çıkıp üzerine basmanız yeterli!Vücudunuzdan akan su damlalarıyla canlı kalmayı başarabilen bu mat, ne koku çıkarıyor ne de ayağınızı rahatsız ediyor.

Aksine masaj görevi görüp sizi rahatlatıyor.İsviçreli tasarımcı Nguyen La Chanh'ın fikri olan bu ilginç paspas, çok az bir bakımla banyoda bile bitki yetiştirme olasılığı verirken rahatlatıcı göreviyle oldukça kullanışlı.

Tasarımın sahibi La Chanh, "Doğal bir ortam sunmanın en iyi yolu. Parkta veya ormanda görebilecekleriniz evinizde, üstelik banyoda ayaklarınızın dibinde!" açıklamasında bulunuyor.

Bu tasarımı yapmanın kendisine neredeyse 220 pound'a mal olduğunu söyleyen cin fikirli tasarımcının yeşilliklerle süslü matı, yosun sevmeyenlere hitap etmiyor elbette.Yosundan korkanlar, uzak dursun!

GAZETEPORT