Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Fatma Y. de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 

Olay, dün öğleden sonra Muratpaşa İlçesi Kızılsaray Mahallesi'nde meydana geldi. İsmail Arıkan, bir süre önce tanıştığ ıbir avukatlık bürosunda sekreter olarak çalışan Fatma Y.'ye aşık oldu. İsmail Arıkan, Fatma Y.'ye arkadaşlık teklif etti, ancak olumsuz yanıt aldı. Arkadaşlıkta ısrar eden İsmail Arıkan, Fatma Y.'ye daha yakın olabilmek için işyerinin yakınında bir ev kiraladı.

İsmail Arıkan, bugün saat 15:30'da Fatma Y.'nin çalıştığı avukatlık bürosuna geldi. Burada Fatma Y ile İsmail Arıkan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Arıkan, yanında getirdiği pompalı tüfekle Fatma Y.'yi sırtından tek el ateş ederek yaraladı.Fatma Y. kanlar içinde yere yığılırken, bu kez Arıkan silahı kendi çenesine dayayıp tetiği çekti. 

 

HAREKETLİ SAATLER
Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, kapısı kilitli işyerinden gelen "Ne olur beni kurtarın" çığlıklarını duyunca hareketli saatler yaşandı. Polis ekiplerinin "Kapıyı açın" uyarıları karşılıksız buluncu kapının kırılması kararı alındı. Ekipler, uzun uğraşlar sonucu kapısını kırıp girdiği işyerinde yerle kanlar içinde iki kişiyle karşılaştı. 
 
KURTARILAMADI
İsmail Arıkan'ın öldüğü tespit edilirken, yaralı olan Fatma Y., hemen Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Fatma Y. de doktorların tüm çabasına karşın bugün sabah saatlerinde kurtarılamadı. 
 
İsmail Arıkan'ın ise yapılan kontrollerinde yaşamını yiitrdiği tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından Arıkan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.