Müzik dünyasına uzun bir süre ara verdikten sonra geri dönüş yaparak konserlerine hız veren Hülya Avşar, önceki akşam Kıbrıs Cratos Otel'de sahne aldı.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar kızı, geçen günlerde Sadettin Saran ile ayrılığına yönelik yaptığı, ''Sadettin beni şutladı'' açıklamalarını hatırlatılması üzerine çılgına döndü. Röpörtaj başlamadan sonlandıran Avşar'ın bu sert çıkışına anlam verilemedi. Bu olay sonrası sabah erken saatte geldiği otelden, odasından dışarı adımını dahi atmayan Hülya Avşar, 2 saat süren konserinin ardından da ilk uçakla İstanbul'a geri dönüş yaptı.

Son dönemler Gündüz Haute Couture tasarımları ile dikkat çeken modacısı Gülen Yalçın'ın imzasını taşıyan, kırmızı, swaroski taşlarla bezenmiş, derin yırtmaçlı ve o gece için özel olarak hazırlanan elbisesiyle sahneye çıkan Avşar kızını izleyenler arasında kardeşi Helin Avşar'da yer alıyordu. Gerginliği sahnede de devam eden Hülya Avşar, ''Çok gerginim kusura bakmayın. Organizasyon çok bozuk, kulis dahi yapmamışlar, sahneden tuvalete bile arabayla gitmek zorunda kaldım'' diyerek tepkisini dile getirdi.

Kıbrıs Cratos Otel'de sahneye çıkan bir diğer isim ise başarılı tv progrmcısı Acun Ilıcalı oldu. İlk kez sahneye çıkarak stand up gösterisi yapan Ilıcalı, konuklarını kahkahaya boğdu. Yaptığı programlarla tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan Ilıcalı, çıktığı ilk gösterisiyle ünlü komedyenleri aratmadı. Tv dünyasında yaşadığı komik olayları konu alan Acun Ilıcalı, 45 dakika boyunca kaldığı sahnede zaman zaman barkovizyondan eski program görüntülerini yansıtarak konuklarına eğlenceli vakitler yaşattı. Sahneye siyahlara bürünmüş halde çıkan Ilıcalı, spor giyimiylede dikkat çekti. Sahne öncesi ayaküstü basın mensuplarının sorularını ynıtlyan Acun Ilıcalı, ''İlk gösterim olmasına rağmen hiç heycanım yok, sahneye çıkıp gösterimi yapıp hemen İstanbul'a geri göneceğim'' dedi. Sorvivor yarışmasından Nihat Doğan ile girdiği kavgadan dolayı yarışmadan men edilen Pascal Nouma'yla kavgalı olduğu söylenen Ilıcalı, söylentileri yalanlayarak, ''İstanbul'a gider gitmez onunla görüşmem var hatta küs olduğumuz söylenemez'' dedi.