Habertürk'teki programında Metin Uca ve Nilgün Belgün'ü konuk eden Hülya Avşar, Belgün'ün bir sözü üzerine ne yapacağını şaşırdı.

Programın banttan yayınlanmasına rağmen kesilmeyen bölümünde Nilgün Belgün ve Hülya Avşar arasında geçen konuşma kafaları iyice karıştırdı.

Bir süredir işadamı Saadettin Saran ile birlikte olan Hülya Avşar'ın, Saran ile evlenip evlenmedikleri meselesi, bu konuşmadan sonra evlendikleri yönünde bir algıyı da beraberinde getirecek nitelikteydi.

İnternet ile pek ilgilenmediğini ancak kendisine internetten bir çok evlilik teklifi geldiğini anlatan Nilgün Belgün'e, Hülya Avşar, "Evlenmek istemiyor musun?" diye sordu. Ancak sorduğuna soracağına da bin pişman oldu.

Çünkü Nilgün Belgün, Avşar'a "Sen evlendin de ne oldu? Durdun, durdun, durdun, durdun evlendin de ne oldu?" şeklinde bir karşılık verdi.

Gözleri kocaman açılan Hülya Avşar, imalı bakışlar fırlatsa da Nilgün Belgün'ü susturamadı. Bu açıklama karşısında ağzı bir karış açık kalan Hülya Avşar, bir kahkaha attı ve Nilgün Belgün'e 'çak' işareti yaptı.

"Düştük dillere, dillere düştük!" diyerek ellerini çırpan Hülya Avşar'ın bu halinden Metin Uca da bir çıkarım yaparak "Evlendin de ne oldu? Bu repliği birileri sorar herhalde" diyerek izleyiciye de tercüman oldu.

Hülya Avşar ise çaresizce bir edayla "Nilgün, yine patlattı patlatacağını. Nilgün!" diyerek sitem etti ve konuyu fazla da uzatmamaya çalıştı.

Bu arada Nilgün Belgün ise bol bol kahkaha atarak "Sen bittin asıl. Allahtan bu bant yayın. Keserler bunları" dedi. Belgün, kesilmeyeceğiyle ilgili sözler üzerine de "Hadi ya!" diyerek söylediği sözlerden dolayı hoşnutsuzluğunu dile getirdi. Ancak olan olmuştu./vatan