Tolga Zengin, Atletic Bilbao ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play - Off maçı öncesi kendilerine güvenlerinin tam olduğunu belirterek, Benfica ile oynanan maçta iyi bir görüntü ortaya koyduklarını söyledi.

Tolga, "O maç bizim aslında tam da olarak istediklerimizi yapabildiğimiz bir karşılaşma değildi. Şimdi Atletic Bilbao ile oynanacak olan maçta her şeyimizi sahaya koyacağız.

Çünkü Avrupa kupaları için önemli hedeflerimiz var ve bunlardan asla vazgeçmeyi düşünmüyoruz. Tüm takım, tek yürek bir vaziyette Atletic Bilbao maçına kilitlenmiş durumdayız.

Tura olan inancımız oldukça yüksek. İlk maçta ggüzel bir sonuç alarak tur için şansımızı artırmak istiyoruz" dedi.

KEMAL GELMEK İSTİYOR, SAMSUN DİRENİYOR

Trabzonspor'un Samsunspor'dan kadrosuna katmak için uğraştığı genç stoper Kemal Tokak, bordo - mavili formayı giymeyi çok istiyor.

Bu konuda Samsunsporlu idarecilerden kendisine kolaylık sağlamasını bekleyen oyuncu için Trabzonspor kulübünün de maddi fedakarlık yapmaktan kaçınmayacağı belirtiliyor.

Yönetimin Samsunspor'a yaptığı takas artı 1 futbolcu önerisini daha da artırmayı düşündüğü ve bu konuda önümüzdeki günlerde gerekli görüşmelerin yapılabileceği belirtildi. Ancak Samsunspor'un bu oyuncuyu satmaya bir türlü yanaşmadığı da kaydedildi.

CELUSTKA YİNE SOLBEK

Bordo - mavili takımda savunmada alternatif oluşturulması için transfer edilen Celustka, Atletic Bilbao ile oynanacak olan maçta da savunmanın solunda görev yapacak.

Asıl mevkisi sağbek olan oyuncudan hem solbek, hem de stoper olarak da yararlanmayı düşünen Güneş, Çek futbolcunun sol kanattaki performansından da memnun.

Piotr Brozek'in sakatlığında Celustka'yı bu mevkide oynatan Güneş, "Geldiği günden itibaren çok istekli ve bize ciddi anlamda katkılar yapıyor. Önemli bir oyuncumuz" diyerek futbolcusundan övgüyle bahsetti.

ADRİAN'IN CANINI CEZA SIKTI

Trabzonspor'un Benfica ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düşen Adrian Mierzejewski, hala kendisine verilen cezaya inanamadığını belirtti.

Adrian, rakibine bilerek faul yapmadığını yineleyerek, "Görüntüler tekrar tekrar izlenseydi bu anlaşılırdı. Orada pozisyon gereği yapılan bir faul var. Bu tamamen haksızlık.

Buna bir anlam vermemi kimse beklemesin. Takımımı böyle kritik bir maçta yalnız bırakacağım için gerçekten çok üzgünüm" ifadelerini kullandı..