F.BAHÇE"NİN eski yıldızı ve gözbebeği Mehmet Aurelio şokta... Sarı-lacivertliler eski yıldızı kadrosuna katmak için yaptığı girişmler sırasında çok acı bir gerçekle karşı karşıya geldi. Real Betis forması giyen Aureilo"yu almak isteyen F.Bahçe yönetimi, milli yıldızın “Dizinde oluşan eklem yeri kireçlenmesi” nedeniyle futbol hayatının bitme noktasına geldiğini öğrendi ve bu transferden hemen vazgeçti..

22 Mayıs"ta Bezilya"da sağ dizinden ameliyat olan ve minimum 6 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklanan Aurelio"nun durumunun hiç de iyi olmadığı ortaya çıktı... O gün Betis kulübünün doktoru Tomas Calero"nun “Dizi şu anda profesyonel olarak futbol oynamaya müsait değil” demecinden yola çıkan F.Bahçe, acı gerçekle karşılaşınca bonservisi olmadan gelmek isteyen Aurelio"dan da vazgeçti.

YANLIŞ TEDAVİ KURBANI MI?

GELELİM Marco"nun durumuna.. Tablo gerçekten dramatik ve 5 yıl öncesinden sıkıntı başlıyor. Daum varken 5 yıl önce bir operasyon geçiren Aurelio, tedavi sürecini iyi geçirmemiş. Fizyoterapist Michael Schulten"in ellerine kendini teslim eden Marco"nun her geçen gün dizinde hem küçülme, hem yamulma oluştu. Ve zorlaya zorlaya maçlara çıkan Aurelio"nun dizi geçen nisan ayında iflas etti ve sakatlandı. Son durumu ise doktorlara göre "Alanın elinde kalır" şeklinde.. Yani milli oyuncunun bilimsel olarak eski performansının % 20"sini göstermesi bile zor.. Bu acı gerçek sonrasında en büyük zararı ise A Milli Takım görecek ve Marco"suz 4 kritik maça çıkacak.

BU duruma üzülen Fatih Terim de, sık sık telefon ederek Aurelio"dan rapor alırken F.Bahçe"ye transferi de yatan oyuncunun sarı-lacivertli ekibe 5 milyon dolarlık tazminatı da "iş göremez" raporu alıp ödememesi sözkonusu. Kısacası Aurelio gerçeği böyle.. Dileriz geçen sezon 4 gol atan Aurelio"nun dizindeki kireçlenme çözülür, biz de onun gollerini yeniden izleriz... VATAN