Radyospor"a Galatasaray"da yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Sezgin, önemli açıklamalar yaptı. Yeni sezonda en büyük isteklerinin sakatlıkların olmaması olduğunu söyleyen Sezgin, “İyi ve uyumlu bir kadro kurduk. En büyük beklentimiz geçen yıl yaşadığımız sakatlıları bu yıl yaşamamak” dedi.

LİNDEROTH BİR AY İÇİNDE DÖNECEK

İsveçli futbolcu Linderoth"un başarılı bir ameliyat geçirdiğini, bir ay içinde sahalara dönebileceğini söyleyen Sezgin, “Linderoth çok şanssız bir futbolcu. Eski sakatlığı ile ilgili bir sıkıntısı yok. Bu kez menisküs ameliyatı oldu. Bu futbolcuyu göndereceğimiz yolundaki iddialar doğru değil. Sağlam bir Linderoth"a her zaman ihtiyacımız var. Bir ay içerisinde takımdaki yerini alacak düzeye gelecek. Sağlam olduğu takdirde bizim için çok önemli bir futbolcu” diye konuştu.

SEZER VE UFUK İÇİN TEKLİFİMİZ KABUL EDİLMEDİ

Manisasporlu Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan ile ilgilendiklerini ifade eden Sezgin, “Manisaspor"dan Ufuk ve Sezer için gerekli girişimleri yaptık. Son teklifimizi kulübe yaptık ancak kabul edilmedi. Bu iki futbolcunun transferi için görüşmeler durdu. Yaptığımız teklifin üstünde yeni bir teklif yapmayı düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

AURELİO İLGİLENMEDİK

Son olarak Real Betis"te oynayan Aurellio"nun Galatasaray"a geleceği iddialarını da yanıtlayan Sezgin, bu transfer iddialarına ilişkin net konuştu: “Auerellio ile ilgilenmedik. İlgilenmiyoruz da. Galatasaray"ın gündeminde Aurellio yok.”