GALATASARAY"ın "Kadıköy"de final" oynama hedefi, Hamburg yenilgisiyle son bulurken 4. turda oynanan iki maçta da sorunlarıyla ön plana çıkan Cassio Lincoln hedefteki isim haline geldi. Geçtiğimiz sezonun başında Almanya"nın Schalke 04 Kulübü"nden 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ve yıllık 3 milyon 200 bin Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzalanarak büyük ümitlerle transfer edilen sambacı, futbolundan çok vukuatlarıyla gündeme gelirken yönetim ve taraftarın da sabrını taşırmayı başardı.

Hamburg"la oynanan iki maçta da bekleneni veremediği gibi, kendisini oyundan alan hocasına tepki gösteren Lincoln, yönetim içinde de tartışılmaya başlandı. Önceki günkü maçta tribünlerin protestolarına hedef olan sambacı, sezon sonunda isteyeni çıkması halinde satılacak.

Dengeleri bozuyor

Geçen sezon Karl Heinz Feldkamp, bu sezon da önce Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, ardından teknik direktör Bülent Korkmaz"la sorunlar yaşayan Brezilyalı futbolcuyu taraftar da ilk kez protesto etti. Yıllık 3 milyon 200 bin Euro"luk kazancıyla takım içerisinde dengelerin

bozulmasına neden olan, oynasa da oynamasa da sözleşmesi gereği bu parayı alan Lincoln"e para cezası da veremeyen yönetim, iyi bir müşteri çıkması halinde sambacı ile sezon sonunda yolları ayırmaya kararlı.

Futbol şube sorumluları ve yöneticiler kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, "Lincoln takım içinde en çok para kazanan futbolcu. Buna karşın en çok sorunu da o çıkarıyor. Yeteneklerine ve futbol becerisine kimse söz söyleyemez. Yaptıkları ortada. Takımda kaptanlığa kadar yükselmiş bir futbolcunun sorumsuzca hareket etmesi, diğer oyuncularımıza kötü örnek oluyor. Sezon sonunda isteyeni çıkarsa satılmalı" dedikleri öğrenildi.

Kulübeye çekiliyor

Almanya"daki Hamburg maçında kendisini protesto eden Lincoln"ü Trabzon deplasmanında yedek soyundurup yanında oturtarak cezalandıran teknik direktör Bülent Korkmaz"ın bu hafta da aynı şekilde davranacağı belirtildi. Genç teknik adamın, Brezilyalı yıldızı yarınki Eskişehirspor maçında yedek bırakacağı, yönetimin de sambacıyı sert bir şekilde uyaracağı öğrenildi.