Ege Bölgesi elemelerine ilimizi temsilen hem kadınlar hem de erkekler kategorisinde Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü katıldı.

Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 2. kademe yarışlarında 22 takım ve 88 sporcunun katıldığı küçük erkekler 2000 m. kategorisinde Kadir Yılmaz, Yusuf Elbüğa, Taylan Daşdemir ve Orhan Akgün’den oluşan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü küçük erkek takımı büyük başarı göstererek rakiplerini geride bıraktı ve bölge şampiyonluğu kupasının sahibi oldu.

Kızlardan Bölge İkinciliğiYıldız Kızlar 2000 m. yarışında 9 takım ve 38 sporcu arasında Şule Tatlı, Kübra Erol ve Tutku Karadoğan’dan oluşan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü yıldız kızlar takımı kıl payı ile bölge şampiyonluğunu kaçırarak ikincilik kupasının sahibi oldu.

Aydın’da Yapılacak Türkiye Şampiyonasına KatılacaklarAydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Küçük Erkek Atletizm ve Yıldız Kız Atletizm takımı elde etmiş olduğu başarılardan dolayı 02 Aralık 2017 Cumartesi günü Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.Başarılarımız Tesadüf Değildir Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Bedir Toptaş “elde edilen başarılarımız asla tesadüf değildir. Sporcularımızın branşlarında uzman antrenörler eşliğinde düzenli antrenman yaparak bu başarılar elde edilmektedir. Kulübümüzün amatör spor branşlarında elde ettiği kupalara iki yeni kupa daha ekledik. Başarılarımız artarak devam edecektir. Bu başarılarda bizleri her zaman destekleyen Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür ediyor, başarılarından dolayı başta sporcularımız olmak üzere Atletizm Antrenörü Musa Yörük’ü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Atletizm Antrenörü Musa Yörük, Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe yarışlarından elde edilen 1’incilik ve 2’ncilik kupasını Kulüp Başkanı Bedir Toptaş’a takdim etti.

23484699_10155940835912320_264261197_o.jpg