Arda Turan'ı renklerine katan Atletico Madrid'in şimdiki hedefi Gökhan Gönül. 
 
İspanyol ekip, Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe ile ilgili vereceği kararı bekliyor. Ancak sonuç ne çıkarsa çıksın, Madrid ekibi Gökhan'ı transfer etmekte kararlı!
 
Habertürk'ün haberine göre; Arda'nın bonservisi için 12 Milyon Euro veren Madrid ekibi, Gökhan Gönül için gelecek hafta Futbol Federasyonu'ndan Fenerbahçe için çıkacak kararı bekliyor. İspanyol temsilcisi, Fenerbahçe'nin bir alt lige düşme ve milli futbolcunun serbest kalma ihtimalinden faydalanmak ya da düşük bir bonservis bedeli ile transferi bitirmek istiyor. 
 
Bu yüzden de bu transfer için federasyonun vereceği kararın ardından resmi temasa geçilecek. Sarı-Lacivertliler ligde kalsa bile A.Madrid yine de Gökhan için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.
 
15 MİLYON EURO'LUK SORUN
Türkiye pazarını keşfeden Atletico Madrid, ülke futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden olan Arda ve Gökhan için temaslarına aylar öncesinden başlamıştı.
 
Transfer politikası çerçevesinde önceliği Arda'ya veren Madrid, mayıs ayında her iki futbolcu için de İstanbul'a çıkarma yapmıştı. Gökhan'ın mukavelesindeki özel maddeye göre milli futbolcu için bonservis bedeli de belirlenmiş durumda. 15 Milyon Euro olarak belirlenen bu miktarı Atletico Madrid fazla buluyor. 
 
Arda gibi Gökhan'ın da menajerliğini Jorge Mendes ve Ahmet Bulut yapıyor.