'Galatasaray'da çok yıprandım, baskılara artık dayanamıyorum. Atletico Madrid ile her konuda anlaştım ve bundan yönetimin de haberi var. Futbol kariyerimi Avrupa'da sürdürmek istiyorum.'

Galatasaray için sezonun final maçı olarak görülen dev derbiye 4 gün kala Arda ile ilgili çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'ın kaptanı, bomba gibi açıklamalarda bulundu ve İspanyol takımı Atletico Madrid ile her konuda anlaştığını söyledi. Arda'nın Galatasaray'da çok yıprandığı ve üzerine yüklenen baskılara artık dayanamadığı için bu kararı aldığı belirtildi. 'A.Madrid ile anlaştığımdan Başkan Adnan Polat ve yönetimin de haberi var' diyen yıldız futbolcu, Sarı-Kırmızılı yönetimin de izin vermesi durumunda yeni sezonda Atletico Madrid forması giyecek.

FENER'E KARŞI 45 DAKİKA

Cimbomun Başkanı Polat daha önce sık sık yaptığı açıklamalarda 'Florya'da kimsenin köle olmadığını ve kulübün menfaatlerine uygun bir teklif gelmesi halinde Arda dahil her futbolcuyu satabileceklerini' ifade etmişti.

Öte yandan Arda Turan, sakatlığının düzeldiğini ve Hagi'nin görev vermesi durumunda Fenerbahçe maçında 45 dakika oynayabileceğini kaydetti.

Akşam