Çalışmaları hakkında bilgi veren Kurumun yetkilisi Selami Alkan, Söke"de bazı dedikoduların yayıldığını, kurum olarak dedikodulardan ziyade işlerine baktıklarını belirterek özel diş sağlığı merkezinin çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Ağustos 2010"da Ardıç Restaurant"ın da faaliyete girmesi ile kompleks haline giren Atlas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi özellikle hafta sonu, bayram tatili demeden 24 saat verdiği hizmet ile vatandaşlardan memnuniyet topluyor.
Ortodonti implant ağız diş çene cerrahisi, endodonti (kanal tedavisi), pedodonti çocuk diş hekimliği, tedavi (dolgu), protez-oral, diagnoz, radyoloji acil diş hekimliği ve genel anestezi ünitesi (uyutarak ve gülme gazı ile tedavi) bulunduran Atlas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi biri cerrah olmak üzere 9 uzman doktor kadrosu ile hizmet veriyor. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi"nde 9 doktor kadrosuna toplam 32 kişiden oluşan sağlık ve hizmetli kadrosu eşlik ediyor.
Kış aylarında 30-50 kişi günlük hasta ortalamasını yakalayan Atlas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Haziran ayında hizmete girmesine rağmen geçirdiği ilkyazında Didim"den gelen İngiliz hastalar başta olmak üzere, çevreden gelen İrlanda, Almanya ve Hollanda uyruklu yabancı hastaların merkezi olmayı başardı.
“TELEFON VE WEB"TEN RANDEVU”
Atlas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 24 saat hizmet vermesinin yanında tatil günleri de çalışma ayrıcalığı ile Söke ve bölge halkının imdadına koşuyor. 512 11 30 No.lu telefondan randevu alınabileceği gibi, www.atlasdis.com web adresinden de randevu alınabiliyor.
“DEDİKODULAR ANLAMSIZ, BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ”
Son dönemde bazı kesimlerce bilinçli merkezin kapanacağı yönünde anlamsız dedikodular yayılmaya çalışıldığını ancak tüm dedikodulara kulaklarını tıkayıp, işlerine baktıklarını ifade eden Selami Alkan; “Biz Söke için çalışıyoruz” dedi. Atlas Dent Ağız ve Diş Sağlığı merkezi"nin ve Ardıç Restaurant"ın Söke başta olmak üzere bölgeye hizmet eden önemli bir yatırım olduğunu dile getiren iş adamı Selami Alkan; “Sökeliler bizleri destekledikçe yatırımlar elbette devam eder. Biz dedikodulara aldırmıyor, önümüze bakıyoruz” dedi.
“52 KİŞİYE İSTİHDAM”
İş adamı Selami Alkan bu türlü yatırımların desteklenmesi gerektiğini belirtirken; “Bugün Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 41, Ardıç Restaurant 11 olmak üzere bu yatırımlar 52 kişiye istihdam sağlıyor. Bizim başlıca amacımız da bu zaten. İstihdam ile birlikte yatırımlarımızla memleketimize katma değer sağlamak. Bu nedenle bu türlü yatırım ve girişimlerin takdir edilmesi gerekir” dedi.