Casio, G-Shock Saatlerinin sponsoru olduğu Yeni Yıl Partisi ile Türk Rock Müziği’nin 2 önemli ismini tek bir sahnede buluşturuyor. Canlı performanslarıyla izleyicileri kendilerine hayran bırakan ATHENA ve DUMAN bu yılbaşına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Maçka, Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek etkinliğin tüm hazırlıkları tamamlandı bile… Avrupa’dan özel olarak getirilen ve son teknolojiye sahip olan çadırda, açık hava ferahlığında kapalı mekan havası yaratılacak.

Uzun bir aradan sonra Athena ve Duman’ın birlikte sahne alacağı etkinlik İstanbul’daki en iyi yılbaşı etkinliği olarak hafızalara kazınacak. Gece boyunca sürprizlerin de olacağı parti şimdiden büyük ilgi topluyor.

Partiye katılmak isteyen Casio severleri de unutmadık. Etkinlik tarihine kadar, Casio Saat Satış Noktalarından G-Shock saat alan herkes etkinlik gişelerinden 1 TL ödeyerek parti biletine sahip olabilecek. Ayrıca facebook/twitter üzerinden düzenlenen yarışmalarda doğru soruya yanıt veren 5 çift Athena, 5 çift ise Duman ile tanışma fırsatı yakalarken, 100 kişi de ATHENA & DUMAN imzalı tişört kazanacak.