AYDINPOST HABER SERVİSİ-Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın İl Başkanı Sadık Atay, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
"14 Mayıs, Türk demokrasi Tarihinde müstesna bir tarihtir. Bu Tarihte Merhum Menderes, “Yeter, söz milletindir” diyerek, içinden çıktığı milletin iktidarını, millet adına devraldı. Bu gün o tarihi olayın yıldönümüdür.
 
Bu tarih, halka tepeden bakan anlayışın yıkılarak, yerine “halka hizmet” anlayışının öne çıktığı tarihtir. Bu hizmet anlayışı ile halka hizmet götürüldü; yollar yapıldı, barajlar inşa edildi. Yoksulluk, yerini bolluk ve berekete bıraktı.
 
Bu gün Demokrasi bayrağını, Ak Parti en yükseklerde dalgalandırmaktadır. İnanıyoruz ki 12 Haziran seçimlerinde de halkımız, o şaşmaz sağduyusuyla, sandığa giderek, oylarını istikrardan yana kullanacak ve AK PARTİ, Anayasayı değiştirebilecek büyük çoğunlukla iktidarını devam ettirecek,
istikrar sürecektir.
 
Halkımız, koalisyonlardan çok çekti, o dönemlerdeki sıkıntıları asla unutmadı. Ak Parti iktidarında yapılan hizmetleri, yatırımları da çok iyi biliyor. 12 Eylül Halk oylamasında “EVET” oyları ile demokrasimizin önündeki engellerin birazını kaldıran halkımız, 12 Haziranda da Ak Partiyi destekleyecek ve demokrasimizin önündeki engellerin tamamını kaldırma yolunu açacaktır.
 
Dün Rahmetli Menderes, “Yeter, söz milletindir” diyordu; bu gün de “Yeter, söz de karar da milletindir” diyoruz!
 
Bu vesile ile çok sevdiği milletine hizmetlerinin bedelini darağacında canıyla ödeyen Merhum Başbakanımız Adnan Menderes’i rahmet ve şükran duygularımla anıyorum. Allah mekanını cennet eylesin!”