Kuşadası"nda anaokulu öğrencileri, Atatürk"ün Kuşadası"na gelişinin 87 yıl dönümü dolayısıyla Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi"nde açılan Atatürk fotoğrafları sergisini ziyaret etti.

Hanri Benazus tarafından oluşturulan fotoğrafların bulunduğu sergiyi büyük ilgi ve merakla gezen Küçük Kaplanlar Anaokulu öğrencileri, ayrıca Hanri Bezazus ile de sohbet etme imkanı buldu.

Küçükkaplar Anaokulu"nda öğrenim gören 46 minik öğrenci, Kuşadası Belediyesi tarafından açılan sergiyi büyük merakla gezdi. Sergiyi hazırlayan Hanri Benazus ile tanışıp, Atatürk fotoğrafları ile ilgili bilgi alan minik öğrenciler, Benazus"u soru yağmuruna tuttu. Bir öğrencinin “ Ulu Önderi nasıl ve nerede gördün “ şeklindeki soruyu cevaplandıran Hanri Benazus, “Sizden 1 – 2 yaş daha büyüktüm Atatürk ile beraber olduğumda. Ulu Önder, bizim oturduğumuz yere gelmişti. Bende koşup yanına gitmiştim, trenine binmiş, onun masasında oturmuştum” dedi.
Sergiyi gezmekten ve fotoğrafları oluşturan Hanri Benazus ile sohbet etmekten büyük keyif alan minik öğrenciler, büyük bir mutluluk içerisinde sergiden ayrıldı.