Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’nde başlattığı güzelleştirme çalışmaları son aşamaya geldi. Caddedeki çalışmaların, önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor.

Antalya’nın işlek caddelerini güzelleştirme çalışmaları kapsamında Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlanmak üzere. Caddenin altyapı çalışmaları tamamlanırken, mermer kaplama işlerinde de sona yaklaşıldı. TEDAŞ, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü ve Telekom ekipleri ile koordineli çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgenin içme suyu ve atık su bağlantılarını yenilerken, caddeye 10 santimetre kalınlığında hasır beton döktü. Caddedeki bütün kaldırımlar sökülerek yerine daha şık ve kullanışlı olan kaş beji ve afyon beyazı mermer döşendi.

ÇALIŞMALAR HAFTAYA BİTECEK

Caddenin ortasında akan arık da yenilendi. Yağmursuyu kanalı olarak kullanılan mevcut arığın yer yer açık olan kısımlarının üstü kapatılarak üzerine prekast betonarmeden yapay bir arık inşa edildi. Işıklandırması da yenilen cadde, çok beğenilen Işıklar Caddesi’yle bütünleşmiş olacak. Caddedeki bütün çalışmaların önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor. Bu cadde çalışması da diğerlerinde olduğu gibi büyük beğeni topluyor. Esnaf da heyecanla caddenin hizmete açılmasını bekliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Antalya’yı Cadde Cadde Güzelleştiriyoruz” projesi kapsamında Işıklar, Konyaaltı, Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özalp ile Mehmet Akif caddelerini modern bir hale getirdi. Cadde güzelleştirme sırasında ise Güllük Caddesi var.