Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile birlikte olan ünlü oyuncu Hande Ataizi bir süre önce hamile olduğunu açıklamıştı. Ataizi “Hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım. Ama üç değil 1,5 aylık. Riskli bir dönem olduğu ve nazardan korktuğum için 3 aydan önce açıklama yapmak istemiyordum ama öğrenildi. Çocuğumu doğuracağım” demişti.

Önceki gün sevgilisi ile rutin kontroller için doktora gittiğini belirten genç oyuncu bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendiğini, büyük şok yaşadığını söyledi. Ataizi, bebeğini kürtajla aldırmak zorunda kaldığını ve bu nedenle büyük üzüntü içinde olduğunu dile getirdi.

Ünlü oyuncunun bu açıklamasının ardından dün magazin kulislerinde çeşitli söylentiler hızla yayılmaya başladı. Hande Ataizi'nin aslında hiç hamile kalmadığı, uzun zamandan beri gündemden düştüğü için sansasyon bir haberle kendinden söz ettirmek istediği öne sürüldü.

Bir süre önce şarkıcı Sevda Demirel de hamile olduğunu söylemiş, daha sonra bebeğini düşürdüğünü açıklayınca yine bu tür söylentiler gündeme gelmişti. Ancak Demirel, bebeğini düşürdüğüne dair raporu basına göstermişti.

kral magazin