NTV Spor ekranlarında yayınlanan Not Defteri programı 2008 yılını komedyen Ata Demirer ile kapattı. Ekran başındakiler kahkahalara boğuldu.
"Lugano'yu gece görsem çocuğumu düşürürüm... Guiza'da Küçük Emrah havası var. Kezman diskodan türkü bara düşmüş gibi." Ata Demirer'den yılın son bombaları.
Fuat Akdağ ve Rıdvan Dilmen"in NTV Spor"da sundukları Not Defteri"ne ünlü komedyen Ata Demirer konuk oldu. Yılbaşı gecesi ekrana gelen programda, ünlü komedyenin spor adamları ve futbolcu taklitleri gülmekten kırıp geçirdi.

Ata Demirer"in Guiza ve Lugano ile ilgili söyledikleri Fuat Akdağ ve Rıdvan Dilmeni yerlere yatırdı. Guiza"nın Küçük Emrah gibi baktığını belirten Demirer,” Aragones giderse o da gider zaten Baba diyormuş.” diyerek Guiza"nın sahaya nasıl çıktığını anlattı.

GÖRSEM ÇOCUĞUMU DÜŞÜRÜRÜM

Lugano"yla ilgili yorum yapan Ata Demirer, “Gece görsem çocuğumu düşürürüm. Bebek yüzlü ama gözler dönüyor. Hakem olsam elim cebime gitmez” diyerek esprileri patlattı.

DİSKODAN TÜRKÜ BARA

Kezman"ın Türkiye macerasına değinen ünlü şovmen, diskodan çıkıp türkü bara düşmüş havası vardı, şimdi tekrar diskoya gitti diyerek Türkiye"de neden başarısız olduğuna açıklık getirdi.

Mehmet Yıldız"da piyanist şantör havası olduğunu söyleyen Demirer, spor yorumcusu Mehmet Yılmaz"ı da hiçbir maçın heyecanlandırmadığını söyledi.

KORSAN CD ALDI

Programda korsan yayıncılık konusu da konuşuldu. Ata Demirer korsancılardan bir sinema filmi aldığını itiraf etti.

Çok izlemek istediği ancak bir türlü bulamadığı bir sanat filmini korsan film satıcılarında olduğunu öğrenen Demirer, tavsiye üzerine korsan film satanlara gittiğini söyledi. Demirer başından geçenleri şöyle anlattı: “Gittim korsan satıcıya beni bir yerden bir yere götürüyorlar. Adeta macera filmindeyiz. En son filmi verdiler bana.
Dedim ki, doğru söyle bak benim film var mı?
Adam; “Abi görüntü çok kötü vermeyeyim" dedi.”

(Haber 7)