Kişilerin doğum haritasında bulunan Güneş’in diğer gezegenlere yapmış olduğu açılar sayesinde birçok hastalığın önceden tespit edilmesi de mümkün oluyor. Astroloji Uzmanı Su Karakuş Güneş’in insanlar üzerindeki etkilerini ve Güneş Tılsımını anlatıyor.
 
Güneş bizi nasıl etkiliyor?
 
Burcunuz nedir diye sorduğumuzda kast ettiğimiz şey: Güneş burcumuzdur. Bir insan hakkında önyargılarımızı kullanmak ve fikir edinmek istediğimizde burcunu bilmemiz yeterlidir. Çünkü Güneş astrolojide en önemli belirleyicidir. Kişiliğimiz, karakterimiz, sağlığımız, zayıf ve güçlü noktalarımız Güneş tarafından tanımlanır.
 
Güneş sağlığımızı nasıl etkiliyor?
 
Güneş geri gitmez. Yani Dünya’dan bakıldığında geri gidiyormuş gibi görünmez. Ama diğer gezegenlerle olumsuz açılar kurabilir. Olumsuz açı yapan Güneş; sinirlilik, kontrolsüz öfke, aşırı korkaklık, ruh sağlığında ciddi bozukluklar, beden ve zihin sağlığında büyük hastalıklar ortaya çıkarabilir. Kendinizi ifade edememe gibi birçok psikolojik sorunun kaynağı Güneş’tir.
 
Güneş’i şifa kaynağı olarak kullanmak mümkün mü?
 
Doğum haritanızdaki Güneş’i bir şifa kaynağı olarak kullanmanız artık mümkün. Yılda bir kez uygulayacağınız Güneş Tılsımı sağlığınızı koruduğu gibi, büyük hastalıkların atlatılabilmesine yardımcı olur, erken teşhiste önemli bir rol oynar. Güneş tılsımını uygulayan katılımcılarımız özellikle gizli hastalıklarının kısa sürede ortaya çıktığını, belirtilerin erken teşhis sağlayacak şekilde gözlemlendiğini belirtmişlerdir.
 
Güneş sizi yakan bir konumdaysa doğum haritanızda ömür boyu sürecek sorunları çağırırsınız. Güneşi bir şifa kaynağına çevirmek, doğum haritanızın olumsuz etkilerini yok etmek sandığınızdan daha kolay olabilir.
 
Güneş tılsımı nedir?
 
Güneş tılsım çalışması bir motivasyon egzersizidir. Uygulanması son derece kolay bu egzersizi sadece kendi yararınıza yapabilirsiniz. Bir başkasının sağlığı için uygulamayı yapamazsınız.