Arda"nın golüyle öne geçen Cimbom, 35"te Jo"nun sakatlanmasıyla forvetsiz kaldı. Antalya kalesine gidemeyen G.Saray"ı Djiehoua ve Necati Ateş yıkarken, tur haftaya Ali Sami Yen"e kaldı.

ANTALYA ne yaptı etti, sonunda devirdi bir büyüğü! Resmen tuzağa düştü G.Saray. Sezon başından bu yana F.Bahçe ve G.Saray"a bir, Beşiktaş"a da 2 maçta yenilip, futbol takımından çok lay-lay-lom takılan insanları andıran Antalya, ilk kez puanı gördü. Onu da göremezlerdi de, kurşunsuz kaldı Rijkaard. Elinde dolu silah var ama tek mermisini (Jo) de 35"te düşürdü ve teslim oldu ev sahibine. Hiç direnmedi!

10"DA kaptan Arda, kavalıyla öttürdü ağları.. Caner"in kullandığı kornere ayağını uzatan ama kaval kemiğiyle dokunabilen milli yıldızın gol sevinci de "utangaç çocuğun" taklidiydi..

22"DE ilk kez kaleye şut çekti ev sahibi o da Necati"nin ayağından tıngır mıngır. Ama o tıngır mıngır giden meşin yuvarlak, 26"da bu sefer çarpa çapra girdi G.Saray ağlarına.. Savunmanın pozisyonu, Avatar"daki gibi 3 boyutlu seyretmesiyle ceza sahası yayını piknik alanına çeviren Djiehoua, Neill aktarmalı golü buldu.

AMA 40"taki Necati Ateş golü inanılmazdı. Normal şartlarda Ronaldo, Del Piero veya Inıesta"nın ayağından çıkacak bir dokunuşla topa vuran Ateş, ceza sahası sol içinden uzak köşenin ağlarını havalandırdı. Yani birkaç cümle daha yazarım da yine de anlatamam bu golü, o kadar güzel.

BU arada 35"te Jo sakatlandı ama G.Saray da kötürüm kaldı resmen. Yerine giren Dos Santos gram yarar sağlamadığı gibi, ne pozisyonlar ezdi belli değil. Meksikalı"da "Ben Barcelona"dan geldim" havası görür gibi olduk, Allah korusun!

55"TE Tita, yanında koşan 3 arkadaşına 3 maymunu oynayıp pas vermeyince golden goldu ev sahibi. 58"de Necati olmayacak yerde asist yaptı Aslan"a.. Dos Santos sağdan girdi, içeri yolladığı topu yine Necati kesince gözler inanamadı haliyle. Ateş heryeri sarmıştı!

67"DE Elano sağ omuzuyla yaptığı yalpalama hareketiyle Yalçın"ı evine yollayıp vurdu, kaleci Ömer 2 hamlede "Benim" dedi topa. 79"da Necati"nin kafa pasıyla kaçırdığı Sedat, 0 olmasa da 10 derecelik açıdan denedi.. Kaleci Ufuk zor attı kornere. 90+6"da Arda belki beraberliği getirecekti, Mustafa Sarp müsade etmedi. Gidiyordu top uzak köşeye.. Tabii Sarp ofsaytta beklerken önüne yuvarlanana dokunmasaydı. /vatan