GALATASARAY taraftarının, futbolcuları Balili ve İsrail aleyhine yaptığı tezahüratlar Sivas"ta tepkiyle karşılandı. Taraftar siteleri konuyu gündeme getirirken, ırkçılık yapmakla suçlanan Galatasaray"ın, Futbol Federasyonu tarafından bu nedenle cezalandırılmasını beklediklerini söylediler.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Galatasaraylı futbolcuların agresif hareketlerini böylesine büyük bir camiaya yakıştıramadıklarını belirtti. Ünsal, "Sahamızda oynadığımız lig maçında 2-0 gibi net bir skorla G.Saray"ı yenmemize rağmen 3 gündür sarı kırmızılı yönetim tarafından kopartılan amansız fırtınanın hakemlerimizi ne kadar etkilediğini de bu maçta açık bir şekilde gördük. Futbolun dışında boks, karate, judo gibi spor dallarında görülen tüm hareketleri büyük bir beceri ile yapan Galatasaraylı futbolcuların sadece 3 sarı kartla cezalandırılmaları da hakemlerimizin ne kadar etki altında kaldığının en büyük göstergesidir" dedi. Ünsal, maç boyunca aleyhlerine edilen küfürleri, Sivasspor gibi sadece güzel futbol oynamaya çalışan ve oyunu çirkinleştirmeyen bir ekibe yapılmasını şiddetle kınadıklarını da söyledi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) de, Bülent Uygun"a sahip çıkarken, ona yapılan küfürlü tezahüratları kınadığını bildirdi.

Hürriyet