Çocukların süper kahramanı Aslan Max’i baş karakter olarak seyredeceğimiz Max Maceraları: Kralın Doğuşu (Max Begins) filmi 9 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanırken, filmin Türkçe seslendirme işlemleri de son noktaya geldi.
Filmin dublajının yapılacağı stüdyoda biraraya gelen ekipte yerli pop müziğimizin “minik serçesi” Sezen Aksu’nun yanı sıra, keyifli ses tonuna animasyonlardan aşina olduğumuz programcı ve yazar Yekta Kopan, yakın zamanda yer aldıkları dizilerle oyunculuklarını sağlamlaştıran Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci ve çocuk yıldız Alpay Şayhan yer alıyor.
Filmde, Max’ın annesi Kraliçe Shifa’yı sesiyle hayat veren Sezen Aksu filmin seslendirmede ekibinde yer alışını "Bizim çocukluğumuz çok renkliydi. Çocukluk, içinde barındırdığı tüm bu renkler sayesinde büyük önem taşır; çok değerlidir… Bu projede yer almaktan bu kadar mutlu olmamın en büyük nedeni, çocukları ev hayatından uzaklaştırıp yeniden macera duygusuyla buluşturan bir filme sesimle katkıda bulunma imkânıydı." sözleriyle özetledi.
Filmde Yekta Kopan baş kahraman Max’i, Engin Altan Düzyatan ise Gölgelerin Efendisi’ni seslendirirken, Özge Özpirinçci Max’ın yol arkadaşı Leena’ya sesiyle hayat verecek. Max’ın Aslan Krallığı’nı Gölgelerin Efendisi’nin azabından kurtarmak için giriştiği macera dolu yolculuğu konu alan animasyon, 9 Mart’ta sinemalarda…