Filmde süper kahraman ''Aslan Max''ın krallığını kurtarmak için Gölgelerin Efendisi ile giriştiği maceralar anlatılıyor.

Sevilen süper kahraman Aslan Max, beyazperdeyi fethetmeye hazırlanıyor. "Max Maceraları-Kralın Doğuşuî filminin seslendirme ekibi pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu, yazar, seslendirme sanatçısı ve sunucu Yekta Kopan, son dönemlerin gözde oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci'nin yanı sıra çocuk yıldız Alpay Şayhan'dan oluşuyor.

KRALİÇEYİ SESLENDİRİYOR

Zorluklara karşı birlikte mücadele etme becerisinin, dostluk ve arkadaşlığın öneminin altını çizen, 7'den 70'e herkesi macera duygusuyla buluşturan filmde Sezen Aksu, Max'ın annesi Kraliçe Shifa'yı seslendiriyor. Mahalle çocukluğu'nu tatmış biri olarak çok şanslı olduğunu söyleyen Sezen Aksu, filmi şu sözlerle yorumladı: "Arkadaşlarım ve ben kendi çapımızda küçük senaryolar hazırlar, o hikâyeleri canlandırmaya çalışırdık. Bizim çocukluğumuz çok renkliydi. Çocukluk, içinde barındırdığı tüm bu renkler sayesinde büyük önem taşır; çok değerlidir. Çocuk, hayatın sürekliliği ve devamı anlamına geliyor, umut anlamına geliyor. Bu projede yer almaktan bu kadar mutlu olmamın en büyük nedeni, çocukları ev hayatından uzaklaştırıp yeniden macera duygusuyla buluşturan bir filme sesimle katkıda bulunma imkânıydı."

ÖZPİRİNÇCİ, DÜZYATAN'A KARŞI

Filmde Aslan Max ve dostları, Aslan Krallığı'nı Gölgelerin Efendisi'nin kötü gücünden ve hâkimiyetinden kurtarmaya çalışırken, türlü zorluklarla karşılaşıyor. Macerada, Engin Altan Düzyatan'ın sesiyle hayat bulan Gölgelerin Efendisi ise Özge Özpirinçci'nin seslendirdiği, Max'ın yol arkadaşı Leena'yla sıkça karşı karşıya geliyor.