Başarısız 2 sezonun ardından bu yıla da krizlerle başlandı. Es-Es galibiyeti, Misimovic ile İnsua transferleri ilaç oldu, herkes şampiyonluk için kenetlendi.

Galatasaray, gerçekleştirilen son transferlerin ardından "yeni bir başlangıç" yapabilmek için kolları sıvadı. Üst üste alınan başarısız sonuçlarla önce ligde Sivasspor ve Bursaspor mağlubiyetlerini yaşayan, ardından da Karpaty Lviv"e elenerek Avrupa kupalarına veda eden Sarı-Kırmızılı takım, Eskişehirspor galibiyeti ilemilli maçlar için verilen araya nefes alarak girdi ve yaptığı transferlerle yeniden güçlendi. Kadrosunu Bosna Hersekli Misimovic ve Arjantinli sol bek İnsua ile takviye eden Aslan, sakat oyuncularının da iyileşmesiyle her bölgede alternatifli bir kadro oluşturup bir daha aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyor.

İspanya"nın ünlü kulübü Atletico Madrid"den gelen transfer teklifine karşı, takım kaptanı Arda Turan"ı da kadrosunda tutmayı başaran G.Saray"da, Brezilyalı Elano da teklif gelmemesi sebebiyle kadroda tutulurken, bu duruma en çok teknik direktör Frank Rijkaard"ın sevindiği ifade edildi. Kadrosunda 8 yabancı bulunduran Cimbom, her bölgede 2, zaman zaman da 3 veya 4 alternatif bulunduracak bir ekibe sahip olurken, Hollandalı çalıştırıcının sık sık yaptığı “Kadromuz yetersiz” açıklamalarının da artık geçerliliği kalmayacak gibi görünüyor.

HT