Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde çalışan engelli İhsan Kuşoğlu (39), bir süre önce sosyal yardımlaşma için gidip geldiği Kastamonu Sakatlar Derneği'nde müstahdem olarak çalışan Zeliha Kubatoğlu (32) ile tanıştı.

Bir süre arkadaşlık yapan ikili, daha sonra ailelerinin de onayını alarak birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. Kentteki bir düğün salonunda yapılan nikah töreninde genç çiftin şahitliğini Kastamonu Sakatlar Derneği Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu ile geliri Sakatlar Derneği'ne bırakılan Azim İktisadi işletmeleri Genel Müdürü Meliha Akçaoğlu yaptı.

Sakatlar Derneği Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu, evlilik cüzdanını ''Bu cüzdanı en güzel koruyabilecek olan evin hanımıdır'' diyerek geline verdi.

Nikah töreninden sonra düğün pastası kesen çiftlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Damat İhsan Kuşoğlu, AA muhabirine, Zeliha ile Sakatlar Derneği'nde tanıştıklarını belirterek, dört ay arkadaşlıktan sonra evlenme teklifi yaptığını söyledi. Kuşoğlu,''Çok heyecanlıyım. Gördüğünüz gibi aşk engel tanımadı''dedi.

Gelin Zeliha Kubatoğlu ise eşini engelli olarak görmediğini ifade ederek, ''Sakatlar Derneği'nde çalışıyorum. İhsan'ı engelli olarak görmüyorum. Onu çok seviyorum. Mutluyum, sevdik evlendik'' diye konuştu.