Çulhaoğulları"nın adliyede çalışırken tanıdığı Boğa"ya ilgi duyduğu, ancak aşkına karşılık almadığı öğrenildi. Eşini ve kayınbabasını bıçakla yaralama suçlaması ile cezaevinde hükümlü olan Çulhaoğulları, iyi hali nedeniyle bir süre önce açık cezaevi olarak da kullanılan adliyenin çay ocağında çalışmaya başladı. Sabahları adliyeye getirilen, gün boyu burada çalışıp, akşam yine cezaevine götürülen Çulhaoğulları, iddiaya göre, çay servisi yaptığı sırada tanıdığı Adana 3"üncü İş Mahkemesi"nde zabıt kâtibi olan Derya Boğa"ya ilgi duydu.
3 gün önce tahliye edilen Çulhaoğulları, dün iş çıkışı takip ettiği Derya Boğa ile evine girerken konuşmak istedi.

6 yerinden bıçakladı
Adliyeden tanıdığı ve iş çıkışı kahve içmek için evine davet ettiği Avukat İlkay Özakın ile birlikte evinin bulunduğu apartmana girmek isterken Derya Boğa, kendisiyle konuşmak isteyen Çulhaoğulları ile tartıştı. Çulhaoğulları, yanında getirdiği bıçakla Boğa"yı 2"si kalbine olmak üzere 6 yerinden bıçakladı.
Şüpheli, olay yerinden kaçarken, Derya Boğa kaldırıldığı hastanede can verdi. Boğa"nın cenazesi, yapılan işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp"a götürüldü. Çulhaoğulları"nı arayan polis, soruşturmayı sürdürüyor./milliyet